november 25, 2021 admin

Wat kost spuitwerk?

wat kost spuitwerk

Professioneel spuitwerk zorgt voor een frisse uitstraling in de ruimte. Daarnaast is het airless latex spuiten zeer populair aangezien het vele voordelen met zich meebrengt. Bij het spuiten van de plafonds en muren komen kosten kijken. Wel zo fijn om deze vooraf inzichtelijk te hebben. Zo ben u goed op de hoogte van de kosten van spuitwerk. In dit blog vertellen we wat spuitwerk kost. 

Waarom kiezen voor spuitwerk?

In tegenstelling tot traditioneel verfrollen brengt airless latex spuiten vele voordelen met zich mee. Met deze spuittechniek kan er in zeer korte tijd een strakke laag worden aangebracht aan de oppervlakte. Hierdoor is de spuitwerk specialist snel klaar waardoor het minder kosten met zich meebrengt. Verder heeft spuitwerk het voordeel dat er geen strepen of oneffenheden aanwezig zullen zijn. Daarnaast blijft de kwaliteit van latexverf langer goed dan bij verfrollen. Wel adviseren wij het spuitwerk door een specialist te laten doen aangezien deze over de juiste materialen beschikt.

Wat kost muren en plafond spuiten?

De kosten van muren laten spuiten zijn afhankelijk van kleur, voorbereidingen en het aantal oppervlakte dat gespoten moet worden. Hierbij worden de prijzen berekend op basis van vierkante meters. In sommige gevalen kan het voorkomen wordt er een uurtarief gerekend. Hierbij een overzicht van de kosten voor het spuiten van de muren en plafonds.

Werkzaamheden Gemiddelde kosten
(inclusief arbeid en btw)
Muren spuiten met latex € 11 – € 13 per m2
Muren spuiten met spack € 9 – € 13 per m2
Schilder € 33 – € 40 per uur

Uw spuitwerk specialist

Wij hopen u zo goed mogelijke geïnformeerd te hebben over de kosten van spuitwerk. Bij Den Spray delen we graag kennis en geven we adviezen voor uiteenlopend spuitwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het spuiten van zowel woningen als bedrijfspanden voor de binnen- en buitenzijde. Zo kunt de muur of het plafond laten spuiten door onze specialisten. Heeft u meer vragen over de kosten van het spuitwerk of bent u benieuwd wat Den Spray voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!