Muren laten spuiten

Zijn uw muren toe aan een nieuwe uitstraling. Uw muren laten spuiten met de airless spuittechniek is een zeer geschikte keuze om de muur een strak en egaal eindresultaat te geven. Bij Den Spray houden wij ons dagelijks bezig met uiteenlopend spuitwerk.

Waarom uw muren laten spuiten?

Wanneer de muur in uw woning of pand er verwaarloosd uitziet heeft dat invloed op de uitstraling van de ruimte. In tegenstelling tot verfrollen zorgen we er met de airless latex spuittechniek voor dat u in korte tijd een zeer strakke muur heeft. Met de juiste hoogwaardige apparatuur zorgen we ervoor dat de muur streeploos wordt afgewerkt.

Bij Den Spray maken we gebruik van professionele latex verf en werken we zeer zorgvuldig. Zo zorgen we ervoor dat de muren worden voorzien van een strakke laag waar u op lange termijn van kunt genieten.

Muren laten spuiten voor een strakke uitstraling

Bij Den Spray houden wij ons dagelijks bezig met het spuiten van woningen. Dit doen we voor zowel interieur als exterieur. Daarbij vinden we het belangrijk dat we op een duurzame manier te werk waarbij er op zeer nauwkeurige wijze een gewenste kleur op de muur wordt aangebracht.

Heeft u specifieke wensen als het gaat om spuitwerk? Of heeft u advies nodig? Dan staan onze spuitwerk specialisten voor u kaar. We streven ernaar om uw woning of bedrijfspand binnen een dag te voorzien van een egale laag.

Wat zijn de voordelen van airless latex spuiten?

Muren laten spuiten heeft meerdere voordelen. Zo is de kans op scheuren verminderd, zijn de muren goed beschermd tegen binnendringende vocht en is er geen onderhoud nodig van de muren. Ook is het mogelijk om muren te laten spuiten op plaatsen waar normaal gesproken niet zo gemakkelijk bij komt, denk hierbij aan de buitenzijde van een huis of appartement. Bij Den Spray zijn we gek op spuitwerk. Niet gek gezien het spuiten van de muren meerdere voordelen met zich meebrengt. Denk daarbij aan de volgende voordelen:

  • Een strak en streeploos resultaat
  • Sneller dan verfrollen
  • Professionele latexverf
  • Bespaar kosten met latex spuiten
  • Betere laagdikte voor een mooier resultaat

Kies voor kennis, ervaring en maatwerk spuitwerk

Voor ons is het belangrijk dat uw ruimte een fris en strak uiterlijk krijgt. U kunt bij ons terecht voor verschillende vragen omtrent spuitwerk. Zo kunt u ook verschillende onderdelen als kozijnen en plafond laten spuiten voor een geheel nieuwe uitstraling.

In overleg kijken we samen hoe we uw woning of bedrijfspand een nieuw look kunnen geven met ons spuitwerk specialisme. Daarvoor kunnen we op locatie maatwerk leveren. Op deze manier kunnen wij er zeker van zijn dat u tevreden bent over de resultaten.

Wat is latex spuiten?

Laten we latex spuiten nu in het kort doornemen. In feite betekent latex spuiten het snel aanbrengen van een laag van bindmiddel op een ondergrond nadat deze voorbehandeld is. Latex spuiten wordt vaak gebruikt om meubelstukken, huizen en gebouwen te voorzien van een laag bescherming. Dit geldt ook voor uw muren en plafond in huis. Het zorgt ervoor dat uw muren en plafond langer mee gaan en goed beschermd blijven tegen allerlei soorten omstandigheden. Het bevat stevige bindmiddelen en is op verschillende manieren aan te brengen.

Tijd- en kostenefficiëntie

Een van de grootste voordelen van uw muren laten spuiten met airless latex spuitwerk, is dat het tijd en geld bespaart. Airless spuitwerk is sneller dan het gebruik van kwasten en rollers omdat het een groter oppervlak in een kortere tijd bestrijkt. De verf wordt ook gelijkmatig aangebracht, waardoor er geen meerdere lagen nodig zijn. Dit resulteert in een snellere voltooiing van het project, wat u geld kan besparen op arbeidskosten.

Duurzame, langdurige resultaten

Uw muren laten spuiten met airless latex spuitwerk kan duurzame resultaten opleveren die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Het gelijkmatig aanbrengen van de verf vermindert de kans op afbladderen of vervagen na verloop van tijd, wat resulteert in een duurzame afwerking die jaren kan meegaan. Dit betekent minder onderhoud en minder schilderklussen in de toekomst.

Wat anderen zeggen

“Den Spray heeft de muren en plafonds gespoten bij ons op kantoor. Wij zijn erg tevreden over het opgeleverde resultaat en de vriendelijke service.”

“Zeer professionele opdrachtnemer. Ik raad iedereen aan om zijn of haar woning of pand te laten spuiten door Den Spray .”

“Een goede service! Het werk is erg strak en professioneel aangeleverd. Het bedrijf komt afspraken netjes na.”

Hulp nodig bij het spuiten van uw muren?

Met onze kennis en ervaring geven we graag advies als het gaat om spuitwerk. Dagelijks houden wij ons bezig met uiteenlopende spuitwerk projecten. Of het nou gaat om kleine of grote opdrachten. Bij Den Spray zorgen we voor een optimaal resultaat dat past bij uw wensen.

Bij Den Spray vertalen wij uw wensen naar concrete oplossingen. Met onze klantgerichte aanpak en airless spuittechniek, zorgen we voor een strakke afwerking en maken we gebruik van de juiste materialen.

  • Eerlijke prijs
  • Vakmanschap
  • Transparant en duidelijk
  • Snelle & pragmatische aanpak
  • Flexibel & innovatief

📞 Neem direct contact op: 06 – 45 87 96 55

Contactformulier

Veelgestelde vragen over spuitwerk

Hoe gaat het spuitwerk in zijn werk?

Voordat we met het spuitwerk aan de slag kunnen gaan worden omliggende onderdelen die niet in contact mogen komen met het spuitwerk afgeplakt. Vervolgens wordt het oppervlakte voorbewerkt. Wanneer alles goed is voorbereid kan het spuiten beginnen in de gewenste kleur. Nadat de verf is opgedroogd heeft u een mooi egaal oppervlakte.

Wat kost muren laten spuiten?

De kosten voor het spuiten van de muur is afhankelijk van het oppervlakte dat gespoten moet worden. Het spuiten van de muren begint vanaf een bedrag van €10 euro. Dit is inclusief arbeidskosten.

Waarom uw muren laten spuiten bij Den Spray?

Bij Den Spray zijn we gek op spuitwerk. Met veel passie en plezier zorgen we ervoor dat met onze hoogwaardige product een strak eindresultaat opleveren. We staan voor kwaliteit en een eerlijke prijs.

Is latex spuitwerk geschikt voor alle soorten muren?

Latex spuitwerk is geschikt voor de meeste soorten muren, maar de ondergrond moet wel egaal en in goede staat zijn voor het beste resultaat.

Hoe lang gaat latex spuitwerk mee op mijn muren?

Latex spuitwerk kan, afhankelijk van de omstandigheden en verzorging, vele jaren meegaan. Het is een duurzame keuze voor wandafwerking.

Kan ik over bestaand schilderwerk heen spuiten met latex?

Ja, je kunt over bestaand schilderwerk heen spuiten met latex, mits de bestaande laag in goede staat is. Het is ook belangrijk dat de oude verflaag goed schoon en vetvrij is.

Hoe milieuvriendelijk is latex spuitwerk?

Latex spuitwerk is relatief milieuvriendelijk omdat het op waterbasis is. Het bevat minder schadelijke stoffen dan traditionele olie-gebaseerde verven. Het is wel belangrijk om overtollig materiaal correct te verwijderen en niet in het milieu te laten komen. Hier zorgen we bi Den Spray uiteraard voor.