Plafond laten spuiten

Is uw plafond toe aan een nieuwe uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Den Spray kunnen we uw plafond laten spuiten met professionele en hoogwaardige producten om zo een strak eindresultaat neer te zetten.

Waarom uw plafond laten spuiten?

Met de airless latex spuittechniek wordt er een egale laag aangebracht op het plafond. In tegenstelling tot verfrollen kan dit kan in zeer korte tijd waardoor u op de kosten bespaard. Daarnaast is de kans op zichtbare streven of kleurverschillen niet zichtbaar bij spuitwerk.

Bij Den Spray adviseren wij om het spuiten van een plafond door een specialist te laten doen. Zo voorkomt u dat er fouten ontstaan en bent u er zeker van dat er een mooi eindresultaat wordt opgeleverd.

Plafond laten spuiten voor een strakke uitstraling

Het spuiten van een plafond is een relatief nieuwe techniek. Bij Den Spray zijn we gaan op de airless spuittechniek omdat het op een zeer effectieve en efficiënte wijze gebeurd. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige materialen om zo de gewenste kleur aan te brengen op het plafond.

Dagelijks houden wij ons bezig met uiteenlopende spuitwerk projecten. Zo kunt u ook  de kozijnen en muren laten spuiten door onze vakspecialisten.

Hoe gaan wij te werk?

Voordat we aan de slag gaan met het spuiten van een plafond zorgen we voor een goede voorbereiding. Allereerst worden alle omliggende onderdelen afgeplakt die niet in contact mogen komen met de verf. Vervolgens wordt de oppervlakte voorbewerkt in klaar gemaakt voor het spuiten. Bij het spuiten zorgen we ervoor dat de juiste RAL kleur wordt aangebracht op het plafond.

Wanneer alles nauwkeurig en strak is gespoten laten we het spuitwerk opdrogen. Nadat alles is opgedroogd controleren we de werkzaamheden en ruimen we alles netjes op. Mochten er nog meer wensen of vragen zijn, dan kunnen we samen tot een mooie oplossing komen. Zo weten we zeker dat u tevreden bent en wij met een goed gevoel naar huis gaan.

Kennis maken

Voorbereiding

Spuiten

Strak eindresultaat

Wat zijn de voordelen van plafond laten spuiten?

Het spuiten van de muren brengt in tegenstelling tot traditioneel rolwerk vele voordelen met zich mee. Om die adviseren wij om gebruik te maken van de airless spuittechniek. Hieronder een aantal belangrijke voordelen op een rijtje:

 • Plafond kan in korte tijd worden afgewerkt
 • U bespaard kosten
 • De latex kan op verschillende oppervlaktes worden gespoten
 • Strak en streeploos eindresultaat
 • Professionele latexverf
 • Betere kwaliteit laagdikte

Al uw plafonds laten spuiten met de duurzame airless spuittechniek

Wilt u lang kunnen genieten van een strakke muur zonder strepen of kleurverschillen? Dan adviseren wij om het plafond te laten spuiten met airless spuitwerk. Naast dat de latex van goede kwaliteit is, droogt het snel op waardoor het resultaat snel zichtbaar is.

Bij Den Spray kunnen wij uw plafond is elke denkbare kleur mengen en spuiten. Zo bent u er zeker van dat het plafond naar uw smaak wordt afgewerkt.

Tijd- en kostenefficiëntie

Een van de grootste voordelen van uw plafond laten spuiten met airless latex spuitwerk, is dat het tijd en geld bespaart. Airless spuitwerk is sneller dan het gebruik van kwasten en rollers omdat het een groter oppervlak in een kortere tijd bestrijkt. De verf wordt ook gelijkmatig aangebracht, waardoor er geen meerdere lagen nodig zijn. Dit resulteert in een snellere voltooiing van het project, wat u geld kan besparen op arbeidskosten.

Duurzame, langdurige resultaten

Uw plafond laten spuiten met airless latex spuitwerk kan duurzame resultaten opleveren die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage. Het gelijkmatig aanbrengen van de verf vermindert de kans op afbladderen of vervagen na verloop van tijd, wat resulteert in een duurzame afwerking die jaren kan meegaan. Dit betekent minder onderhoud en minder schilderklussen in de toekomst.

Hulp nodig bij airless latex spuiten?

Met onze kennis en ervaring geven we graag advies als het gaat om spuitwerk. Dagelijks houden wij ons bezig met uiteenlopende spuitwerk projecten. Of het nou gaat om kleine of grote opdrachten. Bij Den Spray zorgen we voor een optimaal resultaat dat past bij uw wensen.

Bij Den Spray vertalen wij uw wensen naar concrete oplossingen. Met onze klantgerichte aanpak en airless spuittechniek, zorgen we voor een strakke afwerking en maken we gebruik van de juiste materialen.

 • Eerlijke prijs
 • Vakmanschap
 • Transparant en duidelijk
 • Snelle & pragmatische aanpak
 • Flexibel & innovatief

📞 Neem direct contact op: 06 – 45 87 96 55

Contactformulier

Wat kost een plafond laten spuiten?

De kosten voor het spuiten van een plafond beginnen bij €10 euro. Dit is op basis van het aantal vierkante meter dat moet worden voorzien van spuitwerk. Wilt u meer weten over de kosten? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan.

Op welke type plafonds spuiten jullie?

Wij spuiten op verschillende plafonds. Naast dat we op gladde muren spuiten, kunnen we spuitwerk aanbrengen op hout, pleisterwerk, beton en gipsplaten.

Welke voorbereiding moet ik treffen voordat jullie het plafond spuiten?

Om ervoor te zorgen dat het werk snel en nauwkeurig kan worden gedaan, moeten omliggende onderdelen worden afgeplakt. Daarvoor is het van belang dat deze onderdelen schoon en vetvrij zijn. Verder moet er genoeg ruimte zijn om het spuitwerk te verrichten.

Is latex spuitwerk geschikt voor alle soorten plafonds?

Latex spuitwerk is geschikt voor de meeste soorten plafond, maar de ondergrond moet wel egaal en in goede staat zijn voor het beste resultaat.

Hoe lang gaat latex spuitwerk mee op mijn plafond?

Latex spuitwerk kan, afhankelijk van de omstandigheden en verzorging, vele jaren meegaan. Het is een duurzame keuze voor wandafwerking.

Kan ik over bestaand schilderwerk heen spuiten met latex?

Ja, je kunt over bestaand schilderwerk heen spuiten met latex, mits de bestaande laag in goede staat is. Het is ook belangrijk dat de oude verflaag goed schoon en vetvrij is.

Hoe milieuvriendelijk is latex spuitwerk?

Latex spuitwerk is relatief milieuvriendelijk omdat het op waterbasis is. Het bevat minder schadelijke stoffen dan traditionele olie-gebaseerde verven. Het is wel belangrijk om overtollig materiaal correct te verwijderen en niet in het milieu te laten komen. Hier zorgen we bi Den Spray uiteraard voor.