december 31, 2022 admin

Wat kost airless latex spuiten?

Wat kost airless latex spuiten

Wat kost airless latex spuiten? Dit is een vraag die vaak wordt gesteld. Vaak wordt airless latex spuitwerk gedaan door een specialist. Niet gek, aangezien dat een vrij gespecialiseerd vak is. Maar kost airless latex spuiten precies? Dit hangt af van een aantal factoren. Ten eerste gaat het erom hoe groot de muur is, en welk soort verf je nodig hebt. Daarnaast wordt er uiteraard rekening gehouden met de dikte van de laag die je wilt aanbrengen, ook invloed heeft op de kosten voor airless latex spuiten. Hieronder een overzicht van de kosten per vierkante meter.

Dienst spuitwerk specialist Prijs per eenheid
Airless spuiten algemeen €7 – €14 per m2
Kleur toevoegen €1 – €2 per m2 extra
Airless spuiten 100 – 150 m2 €6 per m2
Airless spuiten 150 – 250 m2 €5,50 per m2
Airless spuiten vanaf 250 m2 €5 per m2

Wanneer je een professioneel bedrijf inschakelt voor je plafond laten spuiten of muren laten spuiten, dan hoef je je verder geen zorgen te maken over de kwaliteit van het spuitwerk. Zij beschikken over de juiste apparatuur en kunnen het goed uitvoeren, dus controleer binnen je eigen gemeente wat de mogelijkheden zijn en hoe duur het is. Vraag een aantal verschillende offertes op om de opties af te wegen. Het gaat er uiteindelijk om dat het spuitwerk op de juiste manier wordt uitgevoerd en opgeleverd. Kijk daarom altijd naar de voorgaande vergelijkbare projecten van het spuitwerk bedrijf.

Spuitwerk nodig?

Wil je jouw woning voorzien van professioneel spuitwerk? Dan zit je bij Denspray aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in spuitwerk. Zo kunnen wij jouw volledige woning of bedrijfspand voorzien van spuitwerk. Heb je vragen over het spuitwerk? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis en helpen graag!