november 8, 2022 admin

Wat is spackspuiten?

Wat is spackspuiten?

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten is een techniek die wordt gebruikt in de Nederlandse gipsplatenbouw waarbij dunne lagen gips op de muur worden gespoten met behulp van een gespecialiseerd gereedschap. Het wordt vaak gebruikt om gladde, naadloze oppervlakken te creëren of om ongelijke muren te repareren. Het proces kan ook sneller en efficiënter zijn dan de traditionele met de hand aangebrachte pleistermethoden. Er zijn echter wel vakmensen nodig om de techniek goed uit te voeren.

Wat kost spackspuiten?

De kosten van spackspuiten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en de staat van de muur, evenals het ervaringsniveau van de vakman die het werk uitvoert. Over het algemeen is het duurder dan traditionele pleistermethoden vanwege de gespecialiseerde apparatuur en het vereiste vakmanschap. Het kan echter ook resulteren in een afwerking van hogere kwaliteit en op lange termijn tijd besparen. U kunt het beste een vakman raadplegen voor een specifieke kostenraming voor uw project.

Hieronder een overzicht om een beter beeld te geven van de kosten van spackspuiten.

Spackspuitwerk Gemiddelde prijs per m2 incl. materiaal, loonkosten en btw
Spackspuitwerk wit € 6 – € 10
Spackspuitwerk kleur € 8 – € 12

Uw specialist in spuitwerk

We hopen dat u na het lezen van dit blog antwoord heeft op uw vraag. Bij Denspray geven we graag advies als het gaat om spuitwerk. Zo zijn we gespecialiseerd in het spuitwerk voor interieur. Denk daarbij aan uw plafond of muren laten spuiten. Benieuwd wat wij voor kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!