Gespoten appartement

We hebben onlangs een uitdagend project voltooid. Het transformeren van een appartement. Door de muren en plafonds te voorzien van een nieuwe laag spuitwerk, heeft Den Spray een frisse, moderne look gecreëerd die het hele appartement een nieuw leven heeft ingeblazen.

We werkte samen met de huiseigenaar om een passende kleur te kiezen die niet alleen de stijl van het appartement zou verbeteren, maar ook de ruimte groter en helderder zou doen aanvoelen.

Met de kleurkeuze gemaakt, ging Den Spray aan de slag. Met onze gespecialiseerde latex spuittechnieken brachten we een gelijkmatige laag aan op de muren en plafonds, wat resulteerde in een professionele afwerking. Het eindresultaat was een appartement dat eruit zag als nieuw, met muren en plafonds die straalden met frisheid en moderniteit.

Dit project toont wederom de expertise van Den Spray in het spuiten van muren en plafonds in woningen. Of het nu gaat om uw muren laten spuiten of plafond laten spuiten in een stadsappartement of vrijstaande woning, Den Spray kan met hun latex spuitwerk uw leefruimte transformeren.

Bent u op zoek naar een manier om uw leefruimte een nieuwe look te geven? Neem dan contact op met Den Spray voor uw volgende project. Met hun uitgebreide ervaring en expertise in latex spuitwerk kunnen ze u helpen uw droomhuis te realiseren.